Fat Mike szerint a NOFX jövőre befejezi pályafutását

Nuskull Magazin

Nem mondjuk, hogy a NOFX fennállása során az énekesüknek, Fat Mike-nak ne lettek volna nagy hantázásai és poénkodásai, viszont amióta egy jóval józanabb életet él a női szoknyás punk nagyágyú, elég valósnak tűnhet az, amit egy random instagramos posztja alatt ejtett el kommentben, arra a kérdésre válaszolva, hogy miért kevés a kanadai koncert:

Igazából mi imádjuk Kanadát, csak az van, hogy a jövő év lesz az utolsó számunkra. Hamarosan bejelentjük a búcsúturné állomásait. Ez egy elképesztő kaland volt…

Ezek után nyilvánvaló volt, hogy felrobban a kommentszekció, és annyit még ki tudtak húzni a rajongók az énekesből, hogy Los Angeles lesz a legutolsó állomás. Onnan indult a zenekar, ott is ér véget minden. A NOFX egyébként jövőre tölti a 40.(!) évfordulóját, úgyhogy ha tényleg igaz, amit Mike állított, ez egy elég kerek lezárása lesz egy masszív pályafutásnak.

//www.youtube.com/watch?v=TT_EtBM06-I

//www.youtube.com/watch?v=H6fRA71S2po

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.