Októberben Blind Myself-koncert lesz az Akváriumban

Nuskull Magazin

Idén ősszel újra feltámasztja magát a Blind Myself egy budapesti klubbuli erejéig, ami október 28-án lesz az Akvárium NagyHalljában. A metalbanda hivatalosan 2016-ban köszönt el a közönségtől 21 évnyi aktív működés után. Azóta egyszer, 2018 végén már összeálltak egy “emlékeztető szuri” erejéig, ennek jön most a folytatása, következetesen Emlékeztető szuri II. névvel. Mondjuk kár is lett volna ejteni ezt a címet azután, hogy a covid óta egy egészen új aktualitást is kapott.

Előzenekarokról egyelőre nincs hír, de annak fényében, hogy a 2018-as bulin sem volt semmilyen nyitó fellépő, gyanús, hogy most sem lesz. Facebook-esemény viszont van, a jegyelővétel pedig szeptember 2-án indul.

//www.youtube.com/watch?v=107cuGvmht8

Fotó: Somogyi Lajos / Bands Through the Lens

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.