Odaver az ötvenes kaliber – Új dallal szántja fel a placcot a Varials

Új dalához egy albumbejelentést is társított a philadelphiai Varials. A metalos hardcore-banda negyedik nagylemeze a Scars for You to Remember névre hallgat és október 14-én érkezik, ezúttal is a Fearless gondozásában. A srácok ennek örömére most el is szabadítják a lemez második előzetesét, ami a tömör, de lényegre törő .50 címet kapta.

Az énekes, Mitch Rogers szerint a szám egy olyan irányított káoszba enged betekintést, amihez foghatót még nem nagyon produkált a zenekar. Nos, ebből a káosz mindenképpen stimmel. Mutatjuk is a dalhoz készült, cseppet sem erőszakmentes klipet, az új lemez dallistáját, és a jövő nyárra halasztott budapesti BMTH-buli flyerét idéző albumborítót is.

1. A Body Wrapped in Plastic : Prologue
2. The Cycle of Violence : Chapter 1
3. Ritual Division (HAÜS)
4. Scars for You to Remember
5. Day 3 : Revenge
6. Phantom Pain : Chapter 2
7. Circles
8. Phantom Power
9. The Gold Room : Chapter 3
10. .50
11. You Were Never Safe Here : Chapter 4
12. Halo of the Sun

//www.youtube.com/watch?v=2K6v2NvdjnY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.