Legendarium – Furcsa és nem hétköznapi

Strange and Unusual Sounds Volume 3 – ez a neve annak a válogatás albumnak, amivel a Legendarium készül és ez talán egy kis magyarázatot is ad a hír címéhez. A 80-as, 90-es évek hagyományos heavy metal és punk zenéi jelentik az alapot a Legendarium számára, ezeket a stílusokat szépen bevitték a laborba és adtak hozzá egy jó adag death metal-t és kísérletező kedvet. A The Ritual of the Thousand Skulls talán jobban reprezentálja ezt a kicsit őrölt soundot. A holland, olasz páros bandája eddig három albummal és egy EP-vel jelentkezett eddig 2017-es magalkulásuk óta. Most kiadott válogatásalbumuk célja, hogy tovább fejlesszék hangzásukat .

“Nagyon izgatott vagyok a válogatással kapcsolatban. Mivel a Strange and Unusual Sounds-hoz készült ez a dal, így én is kísérletezni kezdtem, így furcsa és nem hétköznapi megoldásokat alkalmaztam én is és elégedett vagyok a végeredménnyel”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.