Megjelent a BlackWeald legújabb alkotása

Kronos Mortus

Megjelent a hazai BlackWeald dark ambient projekt legújabb anyaga, “From the Dust of the Old Hungarian Plains, Emerges the Invisible Claw that Drags Us into our Rotting Grave” címmel. A tavalyi 11 órás 666 Minutes in Hell után ez egy tömörebb és némileg könnyedebb légkörű másfél órás album, fókuszban régi magyar vidéki életet felidéző hangmintákkal, helyenként rituális hangvétellel és gitárokkal kiegészítve.

Témájában egy érdektelen nyári napról szól az Alföld pusztáin. A reményteli reggel hamar elveszik a hőségben, porban és végtelen búzamezökben. Az estével beáll a tompa unalommal vegyes sóvárgás. Éjszaka ha valami baljós is történne, észrevétlen maradna. A hajnal pedig csak egy újabb lépés a gödörhöz.

https://blackweald.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/blackweald

https://instagram.com/blackweald/

Source

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.