Megjelent a Subscribe új száma, a Relentless

Nuskull Magazin

Mióta a Subscribe 2019-ben hivatalosan is újraindult, elég lassan csepegteti az új számokat, most viszont végre kaptunk egy újabb friss darabot a prog metal-bandától. A Relentless egy Subi-mércével aránylag rövid (négyperces), de annál slágeresebb darab, ami ugyanabba az Odüsszeia ihlette koncepcióba illeszkedik, mint az előző kettő, a Darken the Vermilion és a Lotus for Oblivion. Vizuális körítésnek egy szöveges videó készült hozzá, aminek az artworkjét Tripsánszki Dávid, az animációját pedig Császár Róbert készítette.

A szám élőben először augusztus 27-én a Budapest Parkban lesz hallható. A bulin kiemelt szerepet kap a Bookmarks album is, ami tavaly töltötte be a 10. születésnapját, most pedig pár ritkán játszott dal is bekerül róla a koncertprogramba. Emellett limitált példányszámban csak itt lesz kapható az album újramaszterelt dupla vinyl kiadása. A két vendégzenekar a Lazarvs és a Shell Beach lesz, további infók az eventben.

//www.youtube.com/watch?v=6LG1vsGF-IY

Fotó: Marossy Norbert

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.