Incantation – Egy ritkaságokkal teli szülinapi duplalemez

Egy duplalemezes kollekcióval ünnepli fennállásának 30. évfordulója az amerikai death metalos Incantation. A többnyire ritkaságszámba menő, eddig ki nem adott dalokat tartalmazó anyag október 7-én Tricennial of Blasphemy címmel fog megjelenni.

A válogatásra többek közt felkerül Impending Diabolical Conquest daluk demó verziója, amiben vendégként Will Rahmer (Moritican) vokálozik. Emellett olyan, korábban soha ki nem adott nóták is helyet kaptak rajta, mint például a Pest Savagery, az Ordained By Night’s Will, valamint a Slayer – Hell Aways dalának a feldolgozása. A kiadvány borítóját Wes Benscoter és Chris Moyen tervezte és kivitelezte, a dalok maszterizálását pedig Dan Swanö végezte. Kedvcsinálóként itt van az eddig sosem hallott Pest Savagery.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.