Zorall – Megjelent a Fordított világ című nagylemez!

Kronos Mortus

Megalakulásának 20 éves évfordulója alkalmából júniusban egy studio live best of válogatással jelentkezett a Zorall, most pedig egy vadonatúj dalokat tartalmazó friss nagylemezzel lepte meg rajongóit a 2020 nyarától új frontemberrel, Koroknai Árpád énekessel tovább zakatoló banda.

Mivel a világ kifordult önmagából, a Zorall is egy (tőlük) szokatlan anyaggal rukkolt elő. Tizenegy különböző stílusgyakorlat – lírai dal, modern metal, doom, dallamos rock, régisulis heavy, és persze bulis témák… az albumon, plusz egy bónusz szám. Természetesen felkerült a korongra a Zorall 20 lemezről már ismert két új nóta, a digitális single-ként is kiadott Az emlékezés dala, illetve még egy új szerzemény, a Hamis álmok is.

Online zenehallgatás: https://songwhip.com/zorall-2/forditott-vilag

Zorall220809

Lévai Hangyássy László basszusgitáros:
“Voltak amúgy mashup ötletek, meg komplex elképzelések, sőt, volt olyan dal, aminek neki is szaladtunk, de valahogy most nem éreztük ezt annyira.”

Barbaró Attila gitáros:
“Ezen az anyagon tényleg mindenki hozott ötleteket. Bárki bedobhatott bármit, és mindenki be is dobott mindent.”

Koroknai Árpád énekes:
“Egyszerűen a zenekar ilyen, a rockzenén belül elég széles skálán mozognak a behatásaink is. A magam részéről kifejezetten örülök neki, hogy egy ilyen kísérletezőbb, sokszínű albumot sikerült tető alá hoznunk. Ez a lemez vízválasztó lesz…”

A zenekar munkásságát követőknek az albumról még ismerős lehet az utóbbi néhány koncerten már többször előadott, július végén pedig – ütős képi világgal megtámogatott – videoklippként is bemutatott Miből főzzünk pálinkát? című dal. 

Zorall – Miből főzzünk pálinkát? (official video):
www.youtube.com/watch?v=K2GG34THWsU

A CD egy tematikus H-Music magazinnal együtt jelent meg – a 32 oldalas kiadványban nem csak a Zorall legénységével, hanem a hazai rock/metal színtér kiemelkedő frontembereivel is olvasható interjú: Kalapács JózsefKiss ZoltánNagy FeróÖrdög Tibor ‘Csipa’Pohl MihályRudán JoeSipos Tamás, és Szekeres András is szerepel a hasábokon. Mindezek mellett két lemezajánló, illetve két poszter is helyet kapott a magazinban.

Tracklista:
1. Hol volt, hol nem volt
2. Időkoldus
3. Fordított világ
4. Túl szép
5. Hamis álmok
6. Vakon
7. Újra szól a V-Motor
8. Tetkósdal
9. Az emlékezés dala
10. Miből főzzünk pálinkát?
11. Hagyma
12. Az emlékezés dala 2 (Bónusz)

A zenekar által megálmodott, a hazai rock és metal színtér legnagyobb képviselőit színpadra állító TÁBOR Fesztivál – immár tizennegyedik alkalommal – idén augusztus 24-27. között várja az érdeklődőket, a helyszín hagyományosan az alsóörsi Pelso Camping.

Esemény: www.facebook.com/events/1936733736535047

Source

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.