1984: háborúellenes dalt írt a Slaughter to Prevail

A Slaughter to Prevail jó ideje promózta már az érkező új dalát, most pedig itt is van a George Orwell könyvének címét kölcsönvéve 1984 névre keresztelt klipes nóta. A szöveg alapján az orosz deathcore-brigád nem titkolt célja az, hogy felhívják a figyelmet a jelenleg is zajló orosz-ukrán háború okozta szörnyűségekre, ezzel együtt pedig hangot adjanak tiltakozásuknak is, ahogy tették ezt korábban egy videós üzenet formájában.

A zenekar legutóbbi lemeze, a Kostolom tavaly jelent meg és egy elég izmos anyag lett, arról viszont egyelőre nincs hír, hogy a most kiadott dalt követné-e később egy új album.

//www.youtube.com/watch?v=C7OTUNqAIwY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.