League of Distortion – Anna Brunner új projektje!

Anna Brunner német-amerikai énekesnő nevével az Exit Edenben találkozhattunk, amelyben három másik énekesnővel (Amanda Somerville, Clémentine Delauney és Marina La Torraca) ismert popdalokat dolgozott át szimfonikus metal köntösbe. Most új zenekarral tért vissza: a League of Distortion német székhelyű zenekar, amely 2020-ban jött létre, modern, dallamos ritmusokat, technikai bravúrokat és dinamikus énektémákat elegyít zenéjében.
2022. július 26-án bemutatták első dalukat, amelyhez klipet is forgattak, valamint bejelentették, hogy leszerződtek a Napalm Records kiadóval. 2022 végén turnéra indulnak az Annisokay és a Resolve zenekarok társaságában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.