Tony Hawk beszállt énekelni egy Tony Hawk’s Pro Skater tribute bandába

Nuskull Magazin

Na akkor fussunk neki ennek még egyszer: hogy mi a franc történt? Már önmagában az egy frenetikus dolog, hogy létezik egy arra szakosodott banda, hogy a méltán népszerű, generációk ízlésvilágát formáló Tony Hawk’s Pro Skater videojátékok zenéit előadja. Az viszont végképp kimeríti a kúlságfaktort, hogy a világ egyik (ha nem) a leghíresebb deszkása – és a franchise névadója – is a színpadra álljon velük, előadni két, számára is kedves dalt.

A sztori úgy zajlott, hogy a múlt hétvégén egy londoni klubban fellépett a The 900 (akiknek a nevét Hawk egyik leggrandiózusabb trükkje ihlette), és mit ad a sors, az épp Angliában tartózkodó 54 éves élő legenda is csatlakozott hozzájuk, hogy közösen előadják a videojátékokból is ismert Supermant a Goldfingertől és az Agent Orange Bloodstainsét. Ez utóbbiról Tony úgy nyilatkozott a közönségnek, hogy lényegében az első punk rock-dal volt, amit életében hallott, és hogy egyfajta katalizátora volt a videojáték-sorozat soundtrackjeinek. Emellett hozzátette, hogy rendkívül hálás, hogy a franchise még mindig ekkora népszerűségnek örvend, és hogy megannyi fiatalt vitt bele a punk, rock és metal műfajokba.

Természetesen mutatunk is pár videót a wholesome estéről, te pedig ne légy rest leporolni a régi játékkonzolt és megpróbálni újra beadni a nyaktörő kombókat!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.