Shiningstar

Ladies in Rock

Friss zenekar Szentpétervárról, akik szimfonikus metalként jellemzik magukat, de ennél azért kicsit összetettebb a zenéjük.

A Shiningstar 2020-ban jött létre Oroszországban. Zenészei korábban a Hellbomb, Katalepsy, Infiltration, Ethir Anduin, Troll Bens Fir és a Svartby csapatokban játszottak.
Stílusukra többek között a Cradle of Filth, a Dimmu Borgir és az Epica zenéje van hatással. Céljuk, hogy a szimfonikus metal alapjait sajátos jegyekkel ötvözzék.
Debütáló nagylemezük 2021. november 15-én jelent meg.
2022 márciusában live albumot adtak ki Frozen at the Opera címmel, június 16-án pedig új EP-vel jelentkeztek, amely a Dark Symphony címet kapta.

Tagok:
Elena „Luka” – ének
Alexander Nazin – basszusgitár, gitár, billentyűk
Alexey Semyonov – dob, vokál
Maxim Kulman – basszusgitár

Facebook: https://www.facebook.com/shiningstar.metal

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.