Groove Art – Új EP

Fémforgács

Minden, ami fáj címmel elkészült az esztergomi thrash/groove metalos Groove Art új négy dalos EP-je, ami az alábbiakban hallgatható végig.

Nagy örömmel jelentjük, hogy elkészült az új anyag! Az EP ingyenesen letölthető/hallgatható/esetleg “szponzorálható” a zenekar bandcamp oldalán. Szeressétek, gyűlöljétek, dicsérjétek, fikázzátok, vagy amit akartok. Bízunk benne, hogy a bónusz dal is pár hónapon belül elkészül.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.