Megújult felállásban tért vissza a Xandria

A német Xandriát már nem kell bemutatnunk magazinunkban. Utoljára 2017-ben jelentkeztek hanganyaggal, majd miután viharos körülmények között távozott akkori énekesnőjük, Dianne van Giersbergen – ami akkora port kavart, hogy korábbi frontasszonyok is felszólaltak az ügyben -, a csapat évekre eltűnt a nyilvánosság elől. Egészen idén májusig abban sem lehettünk biztosak, léteznek-e még egyáltalán, ám 2022. május 24-én vadonatúj dallal tértek vissza, melynek címe stílszerűen Reborn. A zenekari felállás is hatalmas cserén esett át, a régi tagok közül csak az alapító Marco Heubaum maradt.
Amikor már bejelentették a visszatérést, sok találgatás övezte az új énekesnő kilétét, többen arra tippeltek, hogy Manuela Kraller tér vissza, aki 2010 és 2013 között állt a mikrofon mögött.
Az új frontasszony az eddig számunkra ismeretlen Ambre Vourvahis, egy félig francia, félig görög, de Németországban élő hölgyemény. Reborn című számukat hamarosan új dal követi, kíváncsian várjuk!

Az új felállás:
Ambre Vourvahis – ének
Marco Heubaum – gitár
Dimitrios “Tacki” Gatsios – dob
Tim Schwarz – basszusgitár
Rob Klawonn – gitár

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.