Decadence – friss klip a Szürkületre

A karcagi Decadence bemutatta a 2017-ben megjelent Téveszmélet lemezének utolsó videoklipjét, melyet a Szürkület című dalra készítettek.

A felvételeket próbateremben forgatták le, ennek egyébként apropója, hogy két év után augusztus 5-én újra színpadra állnak Budapesten az S8-ban este 20:00-tól az Agregator és a Sentio Ergo Sum zenekarok előtt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.