Alter Bridge – Októberben új album, novemberben pedig budapesti koncert

Rockvilág.hu online rockmagazin

Pawns & Kings címmel október 14-én a Napalm kiadó gondozásában jelenik meg az Alter Bridge hetedik nagylemeze, a 2019-es Walk The Sky folytatása. A Pawns & Kings jelentős része a koronavírusjárvány miatti kényszerszünetben született a floridai Barbarosa stúdióban, a lemez producere pedig Michael „Elvis” Baskette (Sevendust, Mammoth WVH, Slash) volt, és egyik érdekessége, hogy ezen szerepel majd a banda történetének eddigi leghosszabb szerzeménye, a 8 és fél perces Fable Of The Silent Son is.

November 1-én indul a 25 állomásos Európa-turné, amelynek november 14-én lesz a budapesti megállója a Papp László Sportarénában, a Lzzy Hale-féle Halestorm és a Wolf Van Halen-féle Mammoth WVH társaságában lépnek fel. Jegyértékesítés a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A koncert Facebook oldala
Alter Bridge – Pawns & Kings
(Október 14 – Napalm Records)

01. This Is War
02. Dead Among The Living
03. Silver Tongue
04. Sin After Sin
05. Stay
06. Holiday
07. Fable Of The Silent Son
08. Season Of Promise
09. Last Man Standing
10. Pawns & Kings

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.