A sok eggyé válik – Új dal érkezett a Silent Planettől

Nuskull Magazin

A tavalyi negyedik lemez után vadonatúj dal érkezett a Silent Planet legénységétől. A progos, atmoszférikus metalcore-ban utazó srácok új érájának előfutára a :Signal: címet viseli, és a zenekartól megszokott titokzatos, ugyanakkor lebilincselő klippel lett megtámogatva.

A srácok ezúttal sem voltak a túltolt szavak emberei, de azért pár gondolatfoszlányt megosztottak a dallal kapcsolatban:

Ez az első fejezete egy bizonyos átalakulás, illetve a kezdeti érintkezést követő “lehetetlen” események történetében. Lényegtelen, hogy ezeket a dolgokat tényként vagy fikcióként értelmezzük, mert sok mindenné váltunk, de még nem voltunk egyedül. “A sok eggyé válik.”

//www.youtube.com/watch?v=r_J45E2LhtA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.