God Is An Astronaut – Itt az új lemezük

Idén ünnepli 20 éves fennállását az ír instrumentális post-rocker God Is An Astronaut. Ez alkalomból a zenekar július 15-én egy különleges albumot adott ki The Beginning Of The End címmel. Az album 2002-ban kiadott első lemezük, a The End Of The Beginning dalainak új verzióit rejti, amelyeket stúdiókörülmények között élőben rögzítettek.  Az albumról Coda és Route 666 dalaik videóit láthatjátok, alább pedig az egész lemez végighallgatható.

A The End Of The Beginning felvételeinek idején csak limitált felszerelésekkel tudtunk dolgozni, még az élő fellépéseket sem tudtuk teljes egészében rögzíteni. A The Beginning Of The End esetében most lehetőséget adott rá, hogy a teljes lemezt előadjuk élőben, és arra is, hogy több érzést, több kifejezőkészséget, hatásokat vigyünk a zenébe és a dalokba.” – mondta Niels Kinsella basszusgitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.