Elhunyt Mariusz Lewandowski ikonikus festőművész

Nuskull Magazin

A mai napon, 62 éves korában itthagyott minket Mariusz Lewandowski szürrealista festő, akinek munkásságát megannyi metalkedvelő ismerte több albumborítón keresztül. Halálának hírét családja osztotta meg a művész Facebook- és Instagram-oldalán.

Lewandowski festményeit előszeretettel használták fel a keményebb, mély és sötét zenét képviselő együttesek. Az ő műve szerepel többek között a Bell Witch zenekar Mirror Reaper című lemezének borítóján, de a tavaly megjelent, …And I Return To Nothingness névre keresztelt Lorna Shore EP fedlapja is a mester nevéhez fűződik, ezeket és még néhány remek alkotását lentebb megtekinthetitek. Nyugodjon békében!

Bell Witch – Mirror Reaper

Lorna Shore – …And I Return To Nothingness

Humanity’s Last Breath – Välde

Abigail Williams – Walk Beyond the Dark

False – Portent

Fuming Mouth – The Grand Descent

Mizmor – Yodh: Live at Roadburn 2018

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.