„Én nem egy terméket adok el. Hívhatják bárminek, ha jó koncerteket csinálok, lehet velem dolgozni, és a közönség is élvezi.”

RockStation

Binder Gáspárt, akit mindenki csak Gazsikának hív és egy személyben ő a Cudi Purci Booking (CPB) motorja és vezérigazgatója, nem kell bemutatni azoknak, akik rendszeres látogatói a fővárosi underground ROCK / METAL koncerteknek. Zenész és koncertszervező is.  Célpontban a zenei munkássága és a booking cége. 36 évesen a budapesti zenei élet egyik mozgatórúgója. Exkluzív mélyinterjú.

[...] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) RockStation nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.