Magokat ültetni egy plexi lapon – Új dalt mutat a Birds in Row

A várakozásnak vége: négy év után érkezik a Birds in Row harmadik nagylemeze, a Gris Klein, amit október 14-én jelentet meg a Red Creek Records, a Cult of Luna énekesének kiadója. A francia szívszaggató trió és Amaury Sauvé producer (Déluge, Nine Eleven, Plebeian Grandstand) másfél évnyi stúdiózásra tesz ezzel pontot.

Természetesen mit érne a lemezbejelentés ízelítő nélkül? A banda most bemutatta a Nympheas című tételt a lemezről, ami talán még jobban visszahozza a sokak által kedvelt első lemez nyers hangzását, mint a korábban bemutatott Water Wings. A zenekar így vélekedett a dalról:

Egy óda azokhoz, akik magokat ültetnek el egy plexi lapon. Egy “köszönjük” azoknak, akik depresszióval küzdenek és nem adják fel azt, amiben hisznek. Háttérzene az élénk árnyalatok üldözéséhez.

Mutatjuk is a dallistát:

 1. Water Wings
 2. Daltonians
 3. Confettis
 4. Noah
 5. Cathedrals
 6. Nympheas
 7. Grisaille
 8. Trompe L’oeil
 9. Rodin
 10. Winter, Yet
 11. Secession

A zenekart idén október 17-én (három nappal a lemez megjelenése után) el lehet majd csípni a Dürer Kertben a Cult of Luna és a Caspian társaságában. Jegyek és infók az eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=_OzVhMetgF0

//www.youtube.com/watch?v=L9Adda1Gowg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.