40 új fellépőt jelentett be a Fekete Zaj

Nuskull Magazin

40 új nevet jelentettek be a mindig imádnivaló Fekete Zaj szervezői az idei fesztiválra, amit augusztus 17. és 20. között rendeznek meg a Mátrafüred melletti Sástónál. Többek között olyan fellépők csatlakoztak most a lineuphoz, mint az All Mahcines Will Fail, a Diabolus in Musica, az Entrópia Architektúra, a LanternI, a pozvakowski., a Sear Bliss és a Snailgardn – a teljes csomagot lásd a lenti képen.

A fesztivál korábban bejelentett húzónevei között szerepel például az amerikai Godflesh, az olasz Master Boot Record, a japán Melt-Banana, a finn Oranssi Pazuzu, a török She Past Away. Az e heti csomag előtti nevek napi bontását ebben a posztban lehet böngészni.

A program még nem teljes, a szervezők azt ígérik, hogy hamarosan érkeznek az utolsó nevek és a részletes napi bontás is. Addig is facebook-esemény itt, jegyek pedig a Tixán.

Fotó: Somogyi Lajos – Bands Through the Lens

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.