Gothminister – Pandemonium – új videó

Októberben új lemezével tér vissza a gothic, industrial metal vonalán mozgó Gothminister. A Bjørn Alexander Brem vezette csapat 2013-ban nyitotta meg egyedi atmoszférájú és látványvilágú sötét, horrorisztikus zenei színterét, amivel azóta öt albumot adott ki. Jelenleg új albumán dolgozik, amiről első ként Pandemonium dalának videója nézhető meg. A videót az Oslo központjában található gótikus templomban, a Jakobs Culture Church-ben forgatták.

A Pandemonium visszavezet minket az új gótika korszakába, 1880 körül, ahol a Gothminister városát és királyságát saját lakói támadják. Az öreg, hatalmas és gonosz király, akit a videóban én alakít, káosszal és zűrzavarral néz szembe.” – mondta a klipről Bjørn Alexander Brem.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.