Táncoltatós új dalt dobott a Bad Wolves

Még egy éve sincs, hogy a slágermetalos Bad Wolves kiadta a harmadik nagylemezét, ami egyben Daniel “DL” Laskiewicz énekes (ex-The Acacia Strain) debütálása is volt a bandában, de már készül is a következő anyag, ami egy EP lesz és elvileg még most nyáron meg is jelenik. Erről már ki is dobtak egy új dalt, a címe The Body, és John Boecklin dobos szerint olyan, mintha a Faith No More találkozna a Daft Punkkal. Szerintem meg inkább olyan, mintha a Monuments sokkal több Nickelbacket hallgatott volna. Vagy fordítva? Mindegy is, rázod a segged és kész.

A banda az év végén újra Budapesten koncertezik: a november 5-én a Barba Negrában tartandó bulin a Volbeat vendégeként játszanak, ott lesz még a Skindred is.

//www.youtube.com/watch?v=lRwr83D0Zzo

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.