Koncertklipet kapott a The Contortionist 12 éves alapdala

Pont a napokban jött velem szembe egy mém, ami azt taglalta, hogy ha egy zenekart kéne mondani, akiket senki nem utál, az minden bizonnyal a The Contortionist lenne. Ebben van is igazság, amíg az indianapolisi prog metalosok olyan dolgokat művelnek, mint most: történt ugyanis, hogy a kiadtak egy koncertfelvételt a 2010-es bemutatkozó nagylemezük, az Exoplanet első tételéhez, a Primal Directive-hez.

Az apropó pofonegyszerű: idén ősszel megturnéztatják a lemezt a tengerentúlon (sajnos csak ott), teljes egészében eljátszva azt, illetve bizonyos bulikon a harmadik, Language címre keresztelt albumukat is. A turnén velük tart még a Rivers of Nihil, akik a tavaly megjelent, Work című anyagukat darálják majd le elejétől a végéig. Veszélyesen hangzik, mi?

A The Contortionist egyébként 2017-ben jelentkezett utoljára nagylemezzel (Clairvoyant), azóta ’19-ben kijött egy EP-jük (Our Bones), amin még a The Smashing Pumpkins egyik leghíresebb számát is feldolgozták. Szóval most már épp esedékes lenne tőlük valami újdonság, addig is felhuppanhatunk a djentes/progos nosztalgiaexpresszre ezekkel a jóságokkal itt:

//www.youtube.com/watch?v=pqKKmluNUeo

//www.youtube.com/watch?v=Ssps-ZKYdRA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.