King’s X – Let It Rain – új dal

Tizennégy év után új dallal jelentkezett az amerikai progresszív rock / metal legenda a King’s X. Let It Rain című daluk a szeptember 2-án megjelenő új albumuk a Three Sides Of One első előzetese.

Őszre várható Three Sides Of One lemezünk dalaihoz a The Beatles 1968-as vettük alapul. Leültünk, és azt mondtuk, akkor most kezdjünk velük azt, amit kell. Nem kell mindenáron ragaszkodni a saját karcos soundomhoz, ha Paul McCartney-féle tiszta hangzást igényel a nóta.” – mondta Doug Pinnick – basszusgitáros – énekes.

Szerintem King’s X-esen szól a zene, de remélhetőleg mindenki úgy érzi majd, hogy sikerült megint előrelépnünk. Épp ez volt a lényeg: haladni, miközben azért hátrafelé nézünk. Sok minden van ezen a lemezen, ami teljesen King’s X-ízű, de szerintem ott van ezek mellett egy újfajta King’s X is.

King’s X – Three Sides Of One

(InsideOut Records)

1. Let It Rain

2. Flood Pt. 1

3. Nothing But The Truth

4. Give It Up

5. All God’s Children

6. Take The Time

7. Festival

8. Swipe Up

9. Holidays

10. Watcher

11. She Called Me Home

12. Every Everywhere

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.