Gaerea – Salve – klippremier

Fémforgács

Mirage címmel szeptember 23-án érkezik a portugál black metalos Gaerea harmadik nagylemeze a Season of Mist kiadásában. Lemezükről elsőként a Guilherme Henriques által rendezett Salve című daluk hivatalos videóját osztották meg, az alábbi üzenettel kisérva:

Ma végre rászabadítjuk mindenkire a Salve-t, az első bemutatót a zenére, amely az új Mirage című albumunkon jelenik meg. Ez a dal egy gyötrelmes utazás az örvény mélységébe. Egy égő kocsi, amely mindannyiunkat a mentális katarzis aranyozott falai és a csapdába esett vérző holttesteink végtelen fojtogató suttogása közé vezet. Elkezdődött az utazás a valóság és az érzékelés határain, csatlakozz hozzánk.

A zenekar október 9-én a Gaahls Wyrd és a Saor társaságában nálunk is bemutatja új lemezének dalait.

Gaerea – Mirage

(Season of Mist)

1. Memoir

2. Salve

3. Deluge

4. Arson

5. Ebb

6. Mirage

7. Mantle

8. Laude

9. Dormant (bonus track)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.