Décembre Noir – EP előzetes

A Swan Lake Full Of Tears címmel mutatta be ősszel érkező EP-jének első videóját a melankolikus death/doom metal vonalán mozgó német  Décembre Noir. A videó dalában az Antimatter vezetője Mick Moss vendégeskedik.

A banda új négy dalos EP-je szeptember 30-án jelenik meg a Lifeforce Records gondozásában Pale Serenades címmel. Dalaiban olyan jeles zenészek vendégeskednek, mint Mick Moss (Antimatter), Aaron Stainthorpe (My Dying Bride), Michelle Darkness (End Of Green) és Matthew K. Heafy (Trivium).

Décembre Noir – Pale Serenades

(Lifeforce Records)

1. A Swan Lake Full Of Tears (feat. Mick Moss)
2. Barricades (feat. Aaron Stainthorpe)
3. Small.Town.Depression (feat. Michelle Darkness)
4. The Forsaken Earth (feat. Matthew K. Heafy)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.