Frontembert keres a Mental Cruelty

Pár hónapja érkezett a hír, hogy a Mental Cruelty énekesét, Lucca Schmerlert nemi erőszakkal vádolta több fiatal lány is, ezért az énekes egy nyilatkozat után ki is lépett a zenekarból. A német deathcore-zenekar tagjai nemrégiben Facebook-oldalukon kértek elnézést a hosszú hallgatás és a döcögős kommunikáció miatt, azzal együtt, hogy kiállnak az áldozatok mellett, most pedig bejelentették, hogy új énekest keresnek. Mit kell tenned, hogy meghallgassanak? Pusztán annyit, hogy a King ov Fire című dalt végighőbörgöd, feltöltöd Youtube-ra, vagy bármilyen fájlmegosztó szerverre, és átpasszolod nekik a linket.

További kikötések:

  • csak komoly érdeklődők jelentkezését várják
  • 21 éves, vagy annál idősebb legyél
  • nem számít, hová valósi vagy
  • ahogy a nemi identitásod sem, mindenkit ugyanolyan érdeklődéssel várnak

A videós anyagot július utolsó napjáig kell eljuttatnod részükre a fent leírt formában, ezt követően kapsz egy megerősítést e-mailben. A jelentkezéssel elfogadod, hogy az általad készített hang- és videóanyagot megoszthatják, szerkeszthetik. Egyúttal megkérnek arra is, hogy semmilyen levelezést ne publikálj, ami közted és az együttes között történik majd.

A jelentkezési űrlap, a letölthető dal és minden fontos információ a zenekar weboldalán érhető el.

//www.youtube.com/watch?v=CE7gnzVzbXk

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.