End Of Paradise – Égbe szórt imák – új videó

Az End Of Paradise idén jelentette be, hogy két énekessel folytatja a munkát. A zenekar soraiban Lévai Sándor mellé visszatért a korábbi énekesük, Feltein “Zombi” Attila. Az új felállás májusban mutatta be első dalát Hol van címmel, most pedig itt második az Égbe szórt imák.

A koncepció középpontja a hitehagyott ember; sokfelé jár, élvezi az életet, sodródik az árral, megvan mindene de még sincs semmije. Mintegy sértődötten vonja kérdőre az égieket, akik szerinte magára hagyták mikor szükség volt rájuk, de azért a dac mögött ott van a vágy és a remény, hogy egyszer azért újra megtalálja majd az istent/isteneket, és célba érnek az imák. A klipet egy romtemplomnál forgattuk, Németh Balázs készítette.” – mondta a zenekar az új klipes dalról.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.