Bloodbath – Jön a hatodik nagylemezük

Szeptember 9-én érkezik a Bloodbath hatodik nagylemeze Survival of the Sickest címmel. A death metal all-star banda 11 dalos új albuma az alábbi felállással készült el: Tomas ‘Plytet’ Åkvik (Lik) és Anders Nyström (Katatonia) gitárosok, Jonas Renkse (Katatonia) basszusgitáros, Nick Holmes énekes és Martin ‘Axe’ Axenrot (ex-Opeth, ex-Witchery). Rajtuk kívül még olyan neves zenészek vendégeskednek az albumon, mint Barney Greenway (Napalm Death), Luc Lemay (Gorguts) és Marc Grewe (Morgoth).

Ha egy mondattal kellene jellemeznünk ezt az albumot, akkor azt mondanánk, hogy Floridai death metal Svédországból exportálva.” – írták közleményükben.

Lemezük első előzeteseként Zombie Inferno daluk hivatalos videóját nézhetitek meg.

Bloodbath – Survival of the Sickest

(Napalm Records)

1. Zombie Inferno
2. Putrefying Corpse
3. Dead Parade
4. Malignant Maggot Therapy
5. Carved
6. Born Infernal
7. To Die
8. Affliction of Extinction
9. Tales of Melting Flesh
10. Environcide
11. No God Before Me

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.