Buried Under Sky – EP előzetes

Fémforgács

Augusztusban adja ki debütáló EP-jét a dallamos metal/rock vonalán mozgó Buried Under Sky projekt. A zenekar 2020-ban alakult a világjárvány közepén és a ’90-es évek Connecticut-i metal, illetve hardcore szcénájának tagjait tömöríti magában. Név szerint: Jay McGuire – basszusgitár, Ian Kauffman – gitár, Charlie Sad Eyes – ének, Kevin Salvatore – gitár és Mark Castillo – dobok.  

Darkest Corners címet viselő 5 számos EP-jük augusztus 19-én fog megjelenni, amiről elsőként címadó dalukat osztották meg velünk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.