Imre Fia Imre – Bújócska – Új videó

Fémforgács

Bújócska címmel mutatta be videóját a modern alter, avantgarde metal/rock vonalas hazai Imre Fia Imre zenekar. A videó Zsótér Indi Daniel író-filmrendező Karantén Zóna című filmjének hivatalos betétdala, egyben jelenleg is készülő új albumuk első előzetese.

Nagyon hosszú út vezetett idáig, onnantól, hogy Zsótér Indi Danival eldöntöttük, közreműködünk A Karantén Zóna című filmjében és még hosszabb út, mióta Jacsó Miki megírta ennek a dalnak az alapját, még 16 éves korunkban. A film egyébként fantasztikus lett (erről bővebben hamarosan) mi pedig végtelen hálával tartozunk Indinek, hogy részese lehettünk ennek a projektnek és még nagyobb pacsi Szombath Máténak, hogy bevállalta ennek a klipnek az operálását (is). Kecskeméti Bálintnak a brutál, színes fényekért a barlangban, Redenczki Berninek a zseniális díszletekért, Heim Vilinek, hogy összeszervezte ezt az egész őrületet és Schiszler Ádámnak, hogy mindenben a segítségünkre volt. Találkozzunk élőben Fishingen!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.