TROG – Horrific Dream Imagery – dalpermier

Fémforgács

Július 22-én Of Vomit Reborn címmel jelenik meg az amerikai death metalos TROG (korábban Troglorot)  új lemeze.  Erről elsőként Horrific Dream Imagery című számukkal ismerkedhettek meg.

Az elmúlt évben fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy élet öntsünk új albumunk az Of Vomit Reborn dalaiba és most nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk róla az első dalunkat . A Horrific Dream Imagery azokat a kaotikus hallucinációkat részletezi, amelyek egy önkéntelen kábítószer okozta pszichózis hatására szabadultak fel. Ez a dal úgy hat, mint egy gyors, brutális rúgás az arcba, ami megzavarja és összetörje a hallgatóját. . Szerintünk ez elég tisztességes munkát végeztünk. Remélem, mindannyian élvezni fogjátok! Egészségetekre!” – olvasható a közleményükben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.