Az Oceano jön a Brand of Sacrifice helyett a Despised Icon és a Decapitated közös bulijára

Rossz hír lehet az újhullámos deathcore rajongóinak, hogy a Brand of Sacrifice lemondani kényszerült a részvételét a Despised Icon és a Decapitated közös őszi, hazánkat is érintő EU-turnéján. Ugyanakkor igazán jó hír lehet a régisulis arcoknak, hogy a helyük nem marad betöltetlenül, ugyanis az idén már tényleg teljes mértékben aktivizálódó Oceano tér vissza Budapestre négy év után. Az illinois-i arcok utoljára 2017-ben jelentkeztek friss anyaggal, a Revelation című ötödik nagylemezükkel, 2022-re viszont már rengeteg újdonságot ígérnek a rajongóknak, kárpótolva őket a sokéves “hallgatásért”.

A másik két vendég, vagyis a Distant és a Viscera továbbra is marad a felhozatalban. Az év legnagyobb deathcore/death metal-bulijára november 12-én a Dürer Kertben kerül sor, minden infó az eseménynél.

//www.youtube.com/watch?v=t6vGt1WxoB8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.