A The Black Dahlia Murder pólót ad ki Trevor Strnad emlékére

Május 11-én egy emberként döbbent le a metalvilág, amikor kiderült, hogy nagy valószínűséggel öngyilkos lett a The Black Dahlia Murder sokak által rajongott énekese, Trevor Strnad. A zenekar most a néhai frontemberük emlékére kiad egy pólót (lásd a fenti képet), aminek a teljes bevétele a zenész családjának és egy minnesotai kríziskezelő szolgálatnak, a Common Ground Resource & Crisis Centernek lesz majd eljuttatva.

A bandatagok egy közös nyilatkozatban köszönték meg mindenkinek a támogatást, és ebből derült ki az is, hogy a grafikát Mark Riddick (Suicide Silence, Dying Fetus, Arch Enemy stb.), a fotót Nathaniel Shannon, a logót pedig a Spearhead Illustration (Agnostic Front, Broken Teeth, Revulsion stb.) készítette. Magyarországról ide kattintva lehet megrendelni a pólót, ami augusztusban kerül majd kiszállításra.

//www.youtube.com/watch?v=iD6-yuW65UE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.