Mindenkinek van mitől megszabadulni – Új klipet mutat a Ghost Toast

A Ghost Toast ötödik, Shade Without Color című nagylemeze március 3-án jelent meg és igencsak elnyerte a tetszésünket, a napokban pedig megérkezett a Get Rid Of videóklipje. Ez a debreceni proggerek első olyan klipje, amiben a zenekart 2020-tól erősítő Cserős Zoltán “Zoma” dobos játék közben is látható. A zenekar tagjain kívül a videóban szerepel még Nyeste Zsuzsanna, a felvételeket Varga Tamás (Brownhandfilm) készítette, a forgatás helyszínét pedig a debreceni Turn Termek biztosította.

A dalról az alábbiakat osztotta meg velünk a zenekar.

Szeretünk többféleképpen értelmezhető címekkel dolgozni és nem megmondani konkrétan, hogy mi mit jelent. A Get Rid Of lényegének is elég annyi, hogy mindenkinek van mitől megszabadulni, mi főként a zenét használjuk erre, és abban bízunk, hogy a mi dalaink is olyanok, amik tudnak ebben segíteni.

A zenekar jelenleg azon dolgozik, hogy visszatérjen a színpadra és közel három év után újra koncertezzen, remélhetőleg már az idei év végén.

//www.youtube.com/watch?v=WP0aTxI53B4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.