Heilung – Anoana – klippremier

Augusztus 19-én a Season of Mist kiadásában Drif címmel jelenik meg a a viking folk zenét játszó Heilung harmadik nagylemeze. Erről eső videójukként az Anoana nézhető meg, amit így kommentáltak:

Másztunk, táncoltunk, nevettünk, sírtunk, énekeltünk, sikoltoztunk, véreztünk, izzadtunk, éljeneztünk, hosszú órákon át ébren maradtunk és minden pillanatát imádtuk, hogy elhozzuk nektek Anoana, Landawariar – A föld védelmezőjét.

Anoana hallgatói elmerülhetnek vándorlásokkal belénk kódolt varázslatok gyűjteményében, és egy csipetnyi ízelítőt kaphat a sötét középkorból. A dal célja, hogy játékosan kapcsolódjon, idézzen vissza egy olyan korszak varázsigéjét, ahol az Észak aranyban gazdagabb volt, mint bármely más régió. Elődeink feltehetőleg élvezték a nagy jólét, és üzenetük arra késztethet minket, hogy átgondoljuk, milyen a mi jóléti sötét korunk valójában.

Heilung – Drif

(Season of Mist)

1. Asja

2. Anoana

3. Tenet

4. Urbani

5. Keltentrauer

6. Nesso

7. Buslas Bann

8. Nikkal

9. Marduk

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.