Súlyos műtétje után otthon lábadozik Ozzy Osbourne

Rockvilág.hu online rockmagazin

Sharon Osbourne még június elején közölte, hogy rövidesen Ozzy Osbourne egy nagyobb operáción fog átesni, és Sharon szerint ez komoly hatással lesz az életére is. A sorsdöntő műtét megtörtént, a legendás rocker a család közlése szerint jól van, a gyógyulás útjára lépett. Felesége, Sharon Osbourne a közösségi médiában közzétett üzenetében ezt írta:

„A családunk nagyon hálás az Ozzy műtétjét megelőzően érkező elsöprő mennyiségű szeretetért és támogatásért! Ozzy jól van, a gyógyulás útján van! A szeretetetek a világot jelenti neki.”

A 73 éves Ozzy kerekesszékben hagyta el a Los Angeles-i kórházat, de az egyik ápoló segítségével képes volt felállni és bemászni egy várakozó autóba. Az Osbourne család nem közölt nyilvánosan részleteket a műtétről, de Sharon azt mondta, „az operáció tényleg meghatározza férje életének hátralévő részét”. Egy, a családhoz közel álló forrás a Page Sixnek elmondta, hogy a műtét után hosszas lábadozás következik, és egy ápolót fognak felfogadni az énekes gondozására.

Ozzy jóideje betegeskedik. Évek óta küzd a Parkinson-kórral, és emellett nyaki és gerincpanaszai is vannak a 2019-es nagy esése óta. Akkor mozdultak el azok a fémkapcsok, amelyekkel még 2003-ban rögzítették a gerincét a quadbalesete után. Közben megküzdött egy életveszélyes fertőzéssel a hüvelykujjában, egy vérömlennyel a szemében, illetve kórházba került az influenza szövődményeivel is.

Ozzy legutóbbi koncertje 2018 szilveszterén volt Los Angelesben. Az eredetileg 2019-re tervezett, majd többször halasztott No More Tours 2 turné kapcsán novemberben Ozzy azt közölte, 2023 májusában az Egyesült Királyságban és Európában koncertezne, ha minden jól megy.
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.