Klippremier: Cadaveria – Silver Rain

Fémcsajok

"Emptiness" címmel, május 27-én dobta piacra legújabb albumát az olasz black metalos CadaveriaA lemezről eddig öt dalt  (MatryoshcadaDivination, Shamanic PathThe Woman Who Fell to Earth, Emptiness) hozott ki a formáció, az énekesnő Raffaella Rivarolo pedig elmondta: minden eddiginél alaposabb folyamat volt a dalszerzés és a dalok címeinek kiválasztása, a korong pedig a frontasszony betegségéről - 2018-ban diagnosztizálták mellrákkal - és gyógyulásának történetén alapul.

A mai nappal megjelent a hatodik szerzemény a kiadványról, amely a Silver Rain címet viseli.

"Ezt a számot azoknak ajánljuk, akik a bajba kerülve megtanultak táncolni az esőben, anélkül, hogy a vihar végét várnák. A klip néhány jelenete kifejezett tiszteletadás David Lynchnek, aki mindig is mentorunk volt a film nyelvén, és a nemrég elhunyt Julee Cruise-nak."

- utalt a csapat itt arra, hogy Raffaella mindig is nagy rajongója volt a legendás filmrendezőnek és a Twin Peaks című sorozatnak, amelyben rengetegszer feltűnt a június 9-én, 65 évesen elhunyt Julee Cruise.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.