“Ha gyenge vagy, hát ne láss tisztán” – Megérkezett az Alcohol zenekar új videoklipje

Az előző videoklipektől eltérő, mélyebb hangvételű dalt tett közzé az Alcohol, melynek hangulatát külön fokozza a Pásztor Tamás (Pastorbot) által készített komorabb képi világot ábrázoló animációs-szöveges videó. Nemrég vehette át a “Remélem zavarok” album után járó aranylemezét a zenekar,  melyen szerepel a most klipet kapott dal is, mindeközben pedig már új szerezményein dolgozik a csapat. A “Papírbolt” talán a legmélyebb mondanivalóval rendelkező dal a legutóbbi albumról, némi spirituális hangulattal, mindennek ellenére hamar és kifejezetten jól fogadták a rajongók, ugyanis alig 2 nap alatt 10 ezer fölé ugrott a nézettsége.

Aki pedig koncerten szeretné viszontlátni a bandát, legközelebb július 2-án  csípheti el őket a II. Rockány Feszten a Békés megyei Okányban! (Az eseményről további infok érkeznek hamarosan!)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.