Candy – A világvége folytatódik

Heaven Is Here címmel június 24-én jelenik meg a hardcore-punk metalos Candy új lemeze. A meglehetősen poszt-apokaliptikus témájú új albumuk célja, hogy ledöntse a metal, a hardcore és a punk műfajok összes korlátját.

A Heaven Is Here olyan filmek zenei atmoszféráját idézi hallgatói elé, mint a Menekülés New York-ból és az Akira. Az egész egyfajta “pszichotikus kéjutazásra” repíti őket. A dalszövegek témáiban a környezetünk elpusztítása, a rendőri erőszak, a politikai korrupció, és különféle emberi tragédiák vannak terítéken.”

Lemezük újabb előzeteseiként Transcend To Wet, valamint World Of Shit című dalaikat osztották meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.