KEN mode – Love Letter – új dal és videó

Fémforgács

Love Letter címmel egy vadonatúj dallal és annak videóval jelentkezett a kanadai noise metalcore KEN mode (Kill Everyone Now mode).  A dalt Jesse Matthewson énekes-gitáros így kommentálta:

Nem igazán rajongom kibírhatatlan emberekért, a közelségükben inkább rosszul érzem magam. Vigyorognak, mint a gyámoltalan angyalok, közben elszívják az összes energiád és belőled táplálkoznak.

A dal a banda szeptember 23-án megjelenő nyolcadik albumának a NULL-nak az első kakofón előzetese.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.