Diaftora – Requiem – újabb dalelőzetes

Requiem címmel itt van az utolsó előzetes dal a modern death/groove metalos Diaftora június végén megjelenő debütáló albumáról.

A korábbi súlyos metal dalokhoz képest ez egy visszafogottabb, érzelmesebb dal lett, melynek témája szeretteink elvesztése és az utánuk maradt hiányról szól. amit semmivel sem tudunk pótolni. 1 perc nem sok, de mindent megadnánk, ha csak 1 percre újra velünk lehetnének. Ez a Requiem…

A zenekart 2020-ban alapította Dénes Attila énekes, Sarus Tibor Norbert gitáros és Nyári Zoltán basszusgitáros. bemutatkozó interjújukat itt olvashatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.