Behemoth& – Off To War – új videó

Opvs Contra Natvram címmel szeptember 16-án jelenik meg a Behemoth új albuma, aminek második előzeteseként máris itt van Off To War daluk hivatalos videója.

A harcos idők harcos zenét hoznak… Off To War dalunkon ezúttal fokozzuk a tempót. Egyébként ez egyik személyes kedvencem az új lemezről.” – mondta Nergal. “Ennek a dalnak van egy gyilkos punk szekciója, az egyik legnagyobb  Behemoth téma  egy szép extrém fém csavar a végén. Igazi hangtornádó a konfrontáció idején. Élvezzék légiók!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.