Tuscoma – Divat nélkül kik is vagyunk?

The Importance of Being Vogue címmel mutatta be új videóját az New Zealand-i post – avantgarde black metalos Tuscoma. A videó a trió június 30-án Gu-cci címmel megjelenő harmadik albumáról való. Dalukban a világhírű Vogue magazinra utalnak.

A The Importance of Being Vogue az emberiség számára nagyon szükséges mindennapi ideológiákra mutat rá. Divat nélkül kik is vagyunk? Ez volt az utolsó dal az albumhoz, aminek témája szorosan a divathoz kapcsolódik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.