The Silverblack – Judgment – Videó a Fear Factory ex-énekesével

Fémforgács

Június 10-én Judgment címmel érkezik az indusztriális metal vonalas olasz The Silverblack új lemeze. A lemez  2019-es Prototype 6:17 lemezük egyesen folytatása, amiről a Fear Factory ex-frontemberével, Burton C. Bell-el készített címadó daluk videója nézhető meg.

Az, hogy valakivel közreműködünk egy adott dalban, egyáltalán nem speciális dolog manapság, de mi ezt is különlegessé és jelentőségteljessé tesszük, mivel Burton hangja igazán egyedülálló – konkrétan ő az indusztriális metal műfaj atyja, és mi sem lennénk itt, nem zenélnénk, ha lett volna a Fear Factory, akik annak idején ledöntöttek minden zenei korlátot, és kikövezték az utat a jövő nemzedéke előtt. Az a tény, hogy Burton a mi egyik dalunkban énekelhet, hatalmas megtiszteltetés és fantasztikus élmény számunkra. Az ő egyedi énekhangja által új szintre emelkedett a dal!” – olvasható a zenekar közleményében.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.