Elmarad a vasárnapi A Day to Remember-koncert

Nuskull Magazin

Logisztikai és utazási problémákra hivatkozva az A Day to Remember lemondta az európai turnéja utolsó néhány dátumát, köztük a vasárnapi budapesti koncertet is. A Budapest Park az alábbi posztot tette közzé az eseménynél a lemondásról:

Legnagyobb bánatunkra logisztikai problémák miatt az A Day To Remember az európai turné hátralevő részét, így a budapesti fellépését is lemondani kényszerült, így a június 19-i koncertjük nem kerül megrendezésre. A zenekar közleményét alább olvashatjátok. A jegyárat automatikusan visszatérítjük. Ha jegyedet személyesen (tehát nem online) vásároltad, kérjük, keresd fel a vásárlás helyszínét!

A zenekarnak ez már a második budapesti koncertje, ami idén elmarad, az első februárban lett volna az Arénában a Bring Me the Horizonnal közösen. Az a buli kapott egy pótdátumot, de mivel azon jelen állás szerint nem lesz ADTR, és a most vasárnapi koncert sem lesz bepótolva, így nem lehet tudni, mikor látjuk leközelebb Jeremy McKinnonékat.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.