Carnation – Új EP-t adtak ki

Egy mini-lemezzel lepte meg rajongóit a belga death metalos Carnation. Június 10-én Stench of Death címmel digitális formában megjelent két dalos EP-jük címadó dala mellé az Entombed legendás Supposed To Rot dalának feldolgozása is fel került. Címadó daluk videót is kapott, ezt láthatjátok most.

Totális erővel sújtunk le a hallgatókra, egy vadonatőj, könyörtelen agresszióval ellátott dal formájában! A Stench Of Death a mi személyes ellenszerünk az elmúlt két év történéseinek irányába. Ez a zenei megtestesülése a folyamatos előretörésünk megrendíthetetlenségének. Ezt az új számot digitálisan, valamint limitált, 7 hüvelykes bakeliten adjuk ki. A B-oldalon egy Entombed klasszikust, a Supposed To Rot-ot dolgozunk fel, amely számot egyébként már hosszú évek óta játsszuk rendszeresen a koncerteken. Üdvözlet LG-nek, ezúttal is, és R.I.P.! Ezen felül pedig ismét készen állunk arra, hogy koncertjeink megállíthatatlan erejével lecsapjunk a gyanútlan Európára. Addig is élvezzétek a Halál bűzét!” – írták közleményükben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.