State of Slow Decay: gyors, harapós új dal az In Flamestől

Nuskull Magazin

Június 10-én a svéd sölvesborgi Sweden Rock Festivalon mutatta be új számát az In Flames. A State of Slow Decay azóta már stúdiófelvételként is elérhető klippel együtt, alább mutatjuk is.

A svéd legendák készülő tizennegyedik albumának felvételeit Howard Benson és Mike Plotnikoff felügyeli, a megjelenésről pontos információ még nincs, annyi valószínű, hogy idén érkezik. Mindemellett ez lesz a csapat új dobosának, Tanner Wayne-nek a stúdiós debütálása a bandában.

A zenekarnak még mindig le van kötve egy budapesti koncertje, ami 2020-ban elmaradt, de a pótdátumát azóta sem jelentették be.

//www.youtube.com/watch?v=goddrM-QozI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.